tisdag 29 maj 2012


Det är så lätt att glämma bort våra gröna grönsaker, men vill Du hålla Dig friskare så är det dags att lägga till någon av dessa tre. Ikväll så gjorde jag själv och lasagne på spenat.


SPENATLASAGNE

Sås 1:
1 burk krossade tomater
vitlök
gullök
scharlottenlök

Sås 2:
spenat
keso
salt
peppar
muskotnöt

När Du kokat ihop såserna så börjar Du med tomatsås i botten av en panna, sedan lasagneplattor och sist spenatsås. Lägg så många varv Du bara kan och avsluta med tomtsås överst. Strö sedan riven ost över. Häll lite mjölk eller grädde över om det behövs.

In i ugnen i 225 grader i 35 minuter

Så enkelt och så gott! Våga pröva!



Problemet är bara att det är svårt att sluta äta... favoritmiddag!


I USA kallas mat med nyttigt innehåll för "superfood".



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar